Informatie

opschepperijDe Koornbeurs is ongelofelijk breed. Een vereniging, een uitgaansplek, een poppodium, een café, een plek om te relaxen, je bent het waarschijnlijk allemaal al tegengekomen. Dan zal het je niet verbazen dat je bij ons ook smakelijk kan eten.

In onze Opschepperij wordt het eten - je raadt het al - elke werkdag voor je opgeschept. Iedereen die mee wil eten eet om 18:30 uur in onze grote zaal. Breng je eigen gezelschap mee of schuif bij anderen aan: gezelligheid gegarandeerd.

De Opschepperij kookt elke dag een vleesgerecht en een vegetarisch gerecht van de dag. Het menu is elke dag anders en zo is er elke week voor ieder wat wils. Wat eten we vandaag? Het menu voor deze week vind je hier.

Iedereen is welkom om bij ons te komen eten, zolang je je van te voren even aanmeldt. Dat kan - o, hoe modern - alleen online. Als je je aangemeld hebt verwachten wij je! En dan zullen wij koken en afwassen. Meld je nu aan!

De Opschepperij is in het bijzonder geschikt voor jongeren en studenten: tegen een klein prijsje lekker eten, dat kan lang niet overal. Je hoeft geen lid te zijn van de Koornbeurs om mee te eten. Neem je huisgenoten of je jaarclub mee als je eens wat anders wilt, of als niemand wil koken en afwassen. Ook dan moet je je van te voren even aanmelden.

Wil je met een grote groep komen eten? Of heb je een feestje, weekend of festival en zoek je een lekkere avondmaaltijd tegen een betaalbare prijs? De Koornbeurs kan ervoor zorgen. Je kunt met je grote groep mee-eten in de Opschepperij of de maaltijden kunnen worden afgehaald of bezorgd. Kijk voor meer informatie onder catering.

Zo nu en dan organiseert de Opschepperij een thema-avond, vaak in samenwerking met een ander gedeelte van de Koornbeurs. Tijdens het eten of aansluitend aan het eten vindt dan een speciale activiteit plaats. Voor meer informatie over bijzondere eetavonden kijk je hier.

We zien je graag tijdens het eten - en natuurlijk na het eten aan de bar!

Inloggen ::