Catering

Terwijl de Opschepperij gewoon doordraait is het mogelijk om met een groep bij ons te komen eten, om eten af te halen of te laten bezorgen. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit groepen studenten, faculteits- of eerstejaarsweekenden, workshops, symposia, (lustrum)feesten en sporttournooien, maar ook met een ander evenement ben je bij ons van harte welkom.

Bij elke activiteit geldt: hoe goed je je zaakjes ook op orde hebt, op de dag zelf is het altijd hectisch en heb je als organisator duizend-en-één dingen te doen. Op zo'n moment is het mooi dat je de verzorging van het eten aan de Koornbeurs kunt overlaten. Een goede en lekkere maaltijd voor een redelijke prijs, dat is waar wij voor staan.

Eten in de Koornbeurs
Tijdens de openingstijden van de Opschepperij (ma t/m vr om 18:30 uur) kunnen er kleine groepen (ca. 20 tot 50 personen) komen eten. Buiten de openingstijden van de Opschepperij kunnen de grotere groepen ook in de Koornbeurs eten. Er kan gebruik gemaakt worden van onze grote zaal, of, in overleg, van onze sfeervolle kelder. Er is plaats voor ca. 100 personen tegelijkertijd (kelder ca. 50). Nog grotere groepen kunnen uiteraard ook, alleen zal er dan in shifts moeten worden gegeten.

Afhalen
De meeste etentjes worden bij ons afgehaald en op lokatie genuttigd. De Koornbeurs beschikt hiervoor over een set uitstekende warmhoudbakken van Thermohauser. Hierin blijft het eten tenminste 3 uur perfect op temperatuur, zodat de maaltijd flexibel kan worden ingepast in het programma en er geen noodzaak tot haast is. Vanzelfsprekend kan er bij een etentje eetgerei worden gehuurd (borden, bestek, kommetjes, etc.) tegen een schappelijke prijs. Ook de afwas is geen probleem: na afloop zorgen wij dat alle spullen weer worden schoongemaakt.

Werkwijze & menu
Het is verstandig om tijdig te reserveren. Voor kleine groepen die met de Opschepperij willen mee-eten raden wij minimaal 1 week van te voren aan. Voor grote groepen buiten Opschepperij-tijden minimaal 2 weken van te voren, maar vaak is voor het weekend 4 weken van te voren noodzakelijk, omdat er geregeld ook andere activiteiten plaatsvinden. Er wordt dan een datum afgesproken om het contract op te stellen. Samen met onze Commissaris Catering spreek je de details door en worden de afspraken met een handtekening bezegeld. In overleg wordt dan ook het menu bepaald.

Het is belangrijk dat je een aardige indicatie hebt hoeveel maaltijden je wilt afnemen. Daarmee leg je je nog niet helemaal vast, maar we willen het wel graag weten zodat we voldoende vrijwilligers kunnen inroosteren. Het definitieve aantal eters moet je uiterlijk 10 dagen van tevoren opgeven. Tot slot het advies om goed te inventariseren hoeveel vegetariërs er zullen zijn (bijvoorbeeld op het inschrijfformulier voor de activiteit). Onze ervaring leert dat dit tussen de 10% en de 15% schommelt. Als je wilt, kun je dit als uitgangspunt gebruiken.

LET OP! Het contract is ook noodzakelijk voor kleine groepen (20-50p) die tijdens de Opschepperij willen mee-eten!

Speciale wensen
Wil je een luxe dessert? Wijn bij het eten? Aansluitend de eetzaal gebruiken voor een feest? Als je speciale wensen hebt voor een etentje, kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is.

Prijzen
De eettafel heeft geen winstoogmerk en verkoopt alles tegen een zeer redelijke prijs. Je kunt nu vrijblijvend direct een offerte aanvragen >

Alles op een rijtje

Capaciteit  
Eetzaal Koornbeurs  
   weekend en werkdagen na 19:30 ca. 100 zitplaatsen / 200 personen per uur
   werkdagen tussen 17:30 en 19:30 ca. 50 zitplaatsen / 100 personen per uur
   
Afhalen op lokatie maximaal 350 personen

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar Henk de Haan op catering(a)koornbeurs.nl (vervang (a) door een @) of vraag direct een offerte aan >

Inloggen ::

Thermohauser

Thermohauser warmhoudbak