Uitleg

Om mee te eten in de Opschepperij moet je je even aanmelden. Dit kan tot 14:00 uur op de betreffende dag. Als je je aanmeldt rekenen wij op je! 

Aanmelden doe je door op de inschrijfpagina je gegevens(met eventuele allergie en/of opmerking) in te vullen en op de betreffende dag je keuze te maken uit de mogelijkheden. Na klikken wordt de knop even geel als bevestiging, en staat je naam onderaan de pagina. Een bevestigingsmail wordt momenteel niet verstuurt.

Aanmelden: tot 14:00 uur
Betalen: E4,-, vooraf aan de Kelderbar.
Eten: iedereen om 18:30uur. Je krijgt een etersbon die je inlevert als je je maaltijd ophaalt in de eetzaal.
Afmelden: Tot 14:00 uur kan je je online weer afmelden. Na 14:00 telefonisch (015-2124742), maar zeker voor 16:00uur. Wel aanmelden maar niet komen kan natuurlijk niet!
Allergieën: Als het niet mogelijk is om met je allergie rekening te houden krijg je voor 15:30 uur bericht. 
Groepen: Groepen tussen de 6 en 20 personen wordt aangeraden telefonisch te reserveren. Groepen groter dan 20 personen kijken onder catering.
Groepskorting:

Als je je inschrijft met 7 man hoef je maar te betalen voor 6 maaltijden!

Dit kan door in het vakje "Naam" de namen en de verdeling vlees/vego(/vis) in te vullen, zoals bijvoorbeeld: "Piet, Anna, Jan, Klaas, Kees, Wim, Maria (4 vlees/3 vego)". Afrekenen aan de bar gaat wel tegelijk, omdat het om 1 inschrijving gaat!

 

 

Inloggen ::