Aanmelden

Mankementen inschrijver

Op dit moment wordt deze inschrijver door sommige browsers niet goed weergegeven (soms klopt de datum niet), hiervoor bieden wij onze excuses aan. Als dit voor jou het geval is en je zou je toch mee willen eten, bel dan voor 14:00 op de dag van het eten aub naar 015 2124742 om je toch in te kunnen schrijven.

Om mee te eten in de Opschepperij moet je je aanmelden. Dit kan tot 14:00 uur op de betreffende dag. Als je je aanmeldt rekenen wij op je! 

Aanmelden doe je door je gegevens(met eventuele allergie en/of opmerking) in te vullen en op de betreffende dag je keuze te maken uit de mogelijkheden. Na klikken wordt de knop even geel als bevestiging, en staat je naam onderaan de pagina. Een bevestigingsmail wordt momenteel niet verstuurd.

Tot 14:00 uur kan je je online weer afmelden. Na 14:00 telefonisch (015-2124742), maar zeker voor 16:00uur. Wel aanmelden maar niet komen kan natuurlijk niet!

Inschrijven met veel personen? Groepen tussen de 6 en 20 personen wordt aangeraden telefonisch te reserveren. Groepen groter dan 20 personen kijken onder catering.

Zie voor (nog) meer informatie de uitleg.

Eventuele technische problemen met de inschrijver kunt u hier melden.

Inloggen ::