Lid Worden

Hoe gaat het lid worden in zijn werk?

Als je een tijdje kennismaker bent geweest, dan wordt je door de KOP gevraagd of je lid wil worden. Zo ja, dan wordt je officieel voorgedragen als nieuw lid en wordt je uitgenodigd voor de eerstvolgende ledenvergadering (LV). Als je geen lid wilt worden, dan verwerken we dat ook gelijk en ben je officieel geen kennismaker meer en ben je van je rechten en plichten af. Natuurlijk blijf je van harte welkom om gezellig langs te komen tijdens normale openingstijden.

Als je naar de LV komt, krijg je van te voren nog een officiele uitnodiging toegestuurd, met daarbij de statuten van de vereniging. In deze statuten staan alle geldende regels die officieel vastgelegd zijn. Bij de LV zal op een gegeven moment je naam worden opgeroepen en dan mag je (onder luid applaus) naar voren komen. Daar zet je je handtekening in het grote boek. Door je handtekening te zetten onderteken je de statuten en verklaar je het eens te zijn met wat er in staat. Best belangrijk dus. Na het zetten van je handtekening wordt je gefeliciteerd door het hele bestuur.

Omdat we erg blij zijn dat we je als lid mogen verwelkomen, krijg je in de pauze nog een gratis drankje. Het is erg belangrijk dat je dus op de ledenvergadering komt, want zonder handtekening in het boek kun je niet lid worden. Mocht je echt niet kunnen, dan wordt je uitgenodigd om bij de volgende vergadering langs te komen.

 

 

Inloggen ::

KOP