Commissies

Zoals je waarschijnlijk al weet, gebeurt er nogal veel in de Koornbeurs. Er worden disco's georganiseerd, reisjes, leuke avonden, de Opschepperij en nog veel en veel meer. Om hier een beetje overzicht in te houden gebruiken we commissies. Elke commissie heeft een specifieke taak waar ze zich mee bezig houdt. Voorbeelden hiervan zijn de Elco (geluidsapparatuur), de GK (onderhoud/aanpassingen van het gebouw) en de Spelkie (spelletjes spelen).

De commissies bestaan volledig uit vrijwillige leden. Deze leden vinden het leuk om aan iets mee te werken en kiezen daarom bepaalde commissies waar ze in willen. De meeste commissies vinden het hartstikke leuk als je interesse hebt en willen je graag leren hoe alles werkt en of je het leuk vindt om erbij te gaan. Voor sommige commissies moet je gevraagd worden, het gaat dan om commissies zoals de FK (boekhouders, penningmeesters en kassiers) die de hele vereniging heel erg goed moeten kennen.

Om in een commissie te gaan hoef je eigenlijk nog helemaal niks te kunnen, dat leer je daar juist wel. Als je het leuk vindt is dat al goed genoeg, de rest komt dan vanzelf wel. Als je iets ziet wat je gaaf lijkt; vraag gelijk aan iemand wie dat regelt en spreek de desbetreffende commissie aan! Zo kan je onwijs veel leren.

 Op deze site kan je ook een mooi overzicht van de commissies bekijken. Wie doet wat en waarom? Om onze eigen privacy een beetje beschermen moet je alleen wel eventjes inloggen. Als je nog geen account hebt, kan je er eentje aan de secretaris van het bestuur vragen.

 

De commissie de KOP

De KOP is de Kennismakers Opvang en Propaganda commissie van O.J.V. de Koornbeurs. Dat betekent dat de KOP zich bezighoudt met het begeleiden van de mensen die bij de Koornbeurs lid willen worden. We organiseren activiteiten, informeren kennismakers en proberen alles in goede banen te leiden.

Ze kunnen je e-mailen en bellen om te vragen of je meedoet met de komende kennismaers-activiteiten en andere leuke zaken.

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd een willekeurig lid aanspreken, een e-mailtje sturen of gewoon lekker even bellen. De hele KOP kan je in een keer bereiken via KOP@koornbeurs.nl. Als je specifiek iemand zoekt kun je zijn of haar gegevens vinden op de ledensite van de Koornbeurs, een account hiervoor kun je regelen bij de secretaris van het bestuur.

De KOPleden zijn altijd in functie en je mag ze altijd lastig vallen met vervelende vragen. Als hij of zij geen antwoord voor je heeft, dan kent hij of zij wel iemand jou wel kan helpen.

De huidige voorzitter is Robbert Mannak.

De overige KOPleden zijn:

Jerom Maas
Ivar de Hoogt
Barbara Melissen
Noud Gorter
Sjoerd Kuitert
Christine Donszelmann
Brian Nap
Esther Kramer
Tim Lienke
Guus Remijn

Inloggen ::

KOP