Jouw band

Speel je in een band en wil je graag in de Koornbeurs spelen?

In de Koornbeurs staan jaarlijks 'slechts' veertig bands op het podium. We krijgen per jaar vele honderden demo's toegestuurd. Je zult begrijpen dat we hierdoor in een luxe positie zitten: we kunnen de allerbeste uitkiezen! Als je van mening bent dat jouw band behoort tot de allerbesten, schroom dan niet een demo in te sturen:

OJV de Koornbeurs
t.a.v. de Programmering
Voldersgracht 1
2611 ET Delft

Houd hierbij een aantal zaken in de gaten:

  • De programmering van de Koornbeurs wil een zo breed mogelijk programma opstellen. Zij weten dat dit commercieel geen verstandige keuze is, maar het levert wel een veel interessanter programma op. Dus niet alleen metal en punk, maar alles van jazz tot folklore via funk is ook welkom!
  • Interessant opgestelde bio's zijn interessant, maar zonder muziekfragmenten verdwijnen zij in het circulair archief.
  • Myspaces en Hyves zijn erg leuk, maar om serieus in overweging genomen te worden, is het aan te raden een demo op te sturen.
  • Iedere demo wordt aandachtig beluisterd door minimaal drie hiervoor gekwalificeerde experts. Desgewenst zullen wij eerlijk antwoord geven op de vraag wat wij van de demo vonden.

Ten slotte enige wijze woorden van een ervaren ex-programmeur:

Wees blij, lieve leden, dat onze manhaftige programmering de selectie voor jullie maakt, en zich daarbij telkenmale kloekmoedig heenworstelt door een onafzienbare, welhaast apocalyptisch beukende stormvloed van tenenkrommend beroerde demo's van idem bands die stuk voor stuk menen dat het Koornbeurspubliek ogenblikkelijk en onvoorwaardelijk zal platgaan voor hun specifieke, triviale kut- en klotebandje.

[ ©1998, Bietel ]

Inloggen ::