Café/Theezolder

Bruin café

Het bruin café van de Koornbeurs bevindt zich in de kelder van het gebouw. Deze kelder stamt uit 1295 en zorgt met zijn Middeleeuwse uiterlijk voor een bijzondere sfeer.

In ons café wordt niet alleen pils en fris geschonken, maar er is ook een ruim assortiment aan speciaalbier te verkrijgen. Houd er rekening mee dat je aan het einde van de avond nog een trappetje op moet...

De bar is het centrum van de vereniging. Hier worden goede ideeën bedacht, uitgewerkt op een bierviltje, weer lang vergeten om dan toch plotseling tot uitvoer te worden gebracht. Romances ontstaan aan de bar en worden er evengoed weer verbroken, als er even een romance met een goede whiskey tussendoor komt. Een mooie plaats dus om een groot deel van de avond door te brengen.

Theezolder

Elke dinsdag tot en met donderdag van 19:30 tot 21:00 uur is onze theezolder geopend. Onder de monumentale zolderbalken kun je dan genieten van >42 verschillende soorten thee. Bovendien kun je daarnaast kiezen uit twee soorten taart. Voor de koffie-drinkers hebben we de keuze uit 2 of 3 verschillende espresso's.

Het publiek is behoorlijk divers. Natuurlijk zijn er altijd Koornbeurzers te vinden die na een dag hard werken of studeren gezellig willen bijpraten. Maar ook veel bezoekers van de eettafel komen na afloop nog even naar zolder om uit te buiken of voor een extra toetje. Ook is de theezolder bijzonder geschikt om verjaardagen te vieren of spelletjes te spelen.

Inloggen ::

Openingstijden:

Bruin café:

ma, di, do, vr 17:30-01:00
wo 17:30-21:00

Theezolder:

di, wo, do 18:00-20:30